×

Ken´s Pizzaria i Uppsala

Kens pizzeria

Ken´s Pizzaria i Uppsala

Kens pizzeria: En guide till den bästa pizzan i stan

Kens pizzeria

Kens pizzeria

Ken’s pizzeria är en välkänd restaurangkedja med flera restauranger runt om i Uppsala. Deras meny innehåller allt från pizza till kebab, sallader och grillrätter. De har även ett brett utbud av drycker och tillbehör att välja mellan.

Ken’s pizzeria har blivit en populär destination för matälskare i Uppsala. Med flera år av erfarenhet inom branschen, har de byggt upp ett rykte för att servera högkvalitativ mat till rimliga priser. Deras restauranger är välbesökta och har en avslappnad atmosfär som passar för både familjer och vänner som vill njuta av god mat och trevligt sällskap.

Kens pizzeria

Kens pizzeria

Historia

Grundandet av Kens pizzeria

Kens pizzeria grundades år 2002 av Ken och hans fru. De ville skapa en pizzeria som erbjöd högkvalitativ mat med färska råvaror och en trevlig atmosfär för kunderna. De öppnade sin första butik i Boländerna och senare en andra i Gottsunda Centrum år 2012.

Ken var en erfaren kock som hade arbetat i restaurangbranschen i flera år innan han startade sin egen pizzeria. Han ville skapa en meny som inkluderade allt från pizza och kebab till sallader och grillrätter. Han ville också att hans kunder skulle kunna beställa online för att göra det enklare att beställa och hämta maten.

Milstolpar

Sedan starten har Kens pizzeria vuxit och blivit en omtyckt pizzeria i Uppsala. De har vunnit flera utmärkelser för sin mat och sin service. Här är några av de viktigaste milstolparna i Kens pizzerias historia:

  • År 2002: Ken och hans fru öppnar sin första pizzeria i Boländerna.
  • År 2012: Kens pizzeria öppnar sin andra butik i Gottsunda Centrum.
  • År 2017: Kens pizzeria vinner priset “Årets pizzeria” på Uppsala Pizza-SM.
  • År 2018: Kens pizzeria lanserar sin onlinebeställningstjänst för att göra det enklare för kunderna att beställa mat.
  • År 2021: Kens pizzeria bjuder utsatta barn på pizza på Akademiska sjukhuset i Uppsala inför julen.

Kens pizzeria har fortsatt att växa och utvecklas genom åren. De har alltid haft en passion för att erbjuda högkvalitativ mat och en trevlig atmosfär för sina kunder.

Meny

Pizza sortiment

Kens pizzeria erbjuder ett brett sortiment av pizzor med olika smaker och storlekar. Alla pizzor har tomatsås och ost som grund. För de som vill ha en glutenfri botten eller vegansk ost finns det möjlighet att lägga till det mot en extra kostnad. För barn finns det en speciell prislista. Nedan är några av pizzorna som finns på menyn:

Pizza nummer Namn på pizza Ingredienser Pris
1 Margarita Ost 115 kr
2 Al Fungi Champinjoner 115 kr
3 Vesuvio Skinka 115 kr
4 Capricciosa Skinka, Champinjoner 125 kr
5 Hawaii Skinka, Ananas 125 kr
6 Kebabpizza Kebabkött, Lök, Paprika, Kebabsås 130 kr
7 Vegetarisk Tomater, Paprika, Lök, Champinjoner 120 kr
8 Tonfisk Tonfisk, Lök, Paprika 125 kr
9 Calzone Skinka, Champinjoner, Ost, Tomatsås 135 kr
10 Caprese Tomater, Mozzarella, Basilika 135 kr

Specialerbjudanden

Kens pizzeria har också specialerbjudanden som kan variera från tid till annan. Just nu kan du beställa en familjepizza nr. 1-10 för 260 kr, nr. 12-25 för 270 kr och nr. 26-35 för 290 kr. Alla familjepizzor har tomatsås och ost som grund och ingår i priset.

Kens pizzeria

Kens pizzeria

Drycker och tillbehör

För att komplettera pizzan finns det ett urval av drycker och tillbehör att välja mellan. Du kan välja mellan olika sorters läsk, öl och vatten. Tillbehör som sallad, pommes frites och vitlöksbröd finns också på menyn.

Publicera kommentar