Remo pizzaria och restaurang i Tunabackar

Remo Pizzeria och Restaurang är en populär restaurang i Uppsala som erbjuder läckra pizzor och traditionella italienska rätter.

Remo pizzaria och restaurang i Tunabackar
Remo pizzaria och restaurang i Tunabackar

Med ett brett utbud av rätter och en mysig atmosfär är Remo en favorit destination för både lokalbefolkningen och besökare i staden.

Restaurang Remo har fullständiga rättigheter också för den som önskar ett glas vitt till skaldjur eller ett glas rött till kötträtter.
Restaurang Remo har fullständiga rättigheter också för den som önskar ett glas vitt till skaldjur eller ett glas rött till kötträtter.

Restaurang Remo ligger i Tuna Backar i hjärtat av Uppsala och har varit öppen sedan 2001. Ägarna, en italiensk familj har arbetat hårt för att skapa en autentisk och trevlig upplevelse för sina gäster. Med fokus på kvalitetsingredienser och traditionella recept har Remo blivit känt för sina utsökta pizzor och pastarätter.

Här ser vi kebabtallrik dvs kebaben är på en tallrik. Ingår så klart både sås och sallad.
Här ser vi kebabtallrik dvs kebaben är på en tallrik. Ingår så klart både sås och sallad.
Här ser vi den klassiska kebabsåsen som finns både i mild och stark smak.
Här ser vi den klassiska kebabsåsen som finns både i mild och stark smak.

En av de mest populära rätterna på menyn är deras pizza Margherita en klassisk favorit som inte lämnar någon besviken. Med färsk mozzarella, tomater och basilika på en tunn och krispig botten är denna pizza en äkta italiensk smakupplevelse. För de som föredrar något annat erbjuder restaurangen också ett stort urval av toppings att välja mellan från kött och grönsaker till skaldjur och ostar.

Detta är en soppa med lamm och potatis som kocken på Remo har lagat. Vet ej om den finns på menyn men vi fick den som en förrätt.
Detta är en soppa med lamm och potatis som kocken på Remo har lagat. Vet ej om den finns på menyn men vi fick den som en förrätt.

Förutom pizzor serverar Remo även ett brett utbud av pastarätter, sallader och desserter. Oavsett om man är ute efter en snabb och läcker lunch eller en romantisk middag med sin partner har restaurangen något för alla smaker och önskemål.

Utöver den fantastiska maten erbjuder Remo också ett utmärkt service och en vänlig atmosfär. Personalen är alltid vänliga och tillmötesgående, och skapar en hemtrevlig känsla som får gästerna att känna sig välkomna och avslappnade.

Sammanfattningsvis är Remo Pizzeria och Restaurang en av de bästa restaurangerna i Uppsala för autentisk italiensk mat och en trevlig atmosfär. Med en varierad meny och enastående service är det en destination som inte får missas av matälskare och besökare i staden. Besök Remo nästa gång du är i Uppsala och upplev en smak av Italien mitt i hjärtat av staden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *