×

Arrenius & company

Arrenius & company

Arrenius & company

Känner ni till Arrenius & company  som finns på Drottninggatan i Uppsala. Här kan du hitta riktigt fint kaffe i hög prisklass.

Arrenius & Company

Arrenius & Company

Detta är ett ställe för dig som tycker att dyrt kaffe är värt varenda krona och verkligen få kaffet serverat av en person med riktig kunskap om just kaffe.

Arrenius & Company

Arrenius & Company anställda

Arrenius & Company i Uppsala: En fullständig översikt om företaget

Arrenius & Company

Arrenius & Company

Arrenius & Company i Uppsala är en välkänd kaffebar som ligger i hjärtat av staden. Kaféet har blivit en populär destination för både lokalbefolkningen och turister tack vare dess unika inredning och högkvalitativa produkter. Arrenius & Company grundades år 2018 och har sedan dess blivit en symbol för Uppsalas kaffekultur.

Arrenius & Company

Arrenius & Company har mycket dyra och exklusiva kaffesorter man inte kan hitta på andra ställden.

Arrenius & Company är mer än bara en kaffebar. Här kan man hitta ett brett utbud av produkter såsom kaffe, te, choklad, lakrits och kryddor. Företaget har även en egen webbshop där man kan köpa deras produkter online. Arrenius & Company är känt för sina högkvalitativa produkter och sin passion för kaffe, vilket har gjort dem till en favorit bland kaffekännare.

Arrenius & Company

Arrenius & Company har även lite smått och gott att erbjuda

Arrenius & Company är inte bara en plats att köpa kaffe det är också en plats att umgås och koppla av. Kaféet har en mysig och avslappnad atmosfär som gör det till en perfekt plats att träffa vänner eller arbeta på egen hand. Arrenius & Company är ett måste besök för alla som vill uppleva Uppsalas kaffekultur på sitt bästa.

Historia

Arrenius & Company

Arrenius & Company förklarar för Kristina Claesson som är franchisetagare av Wendelins kaffe hur de jobbar.

Grundandet av Arrenius & Company

Arrenius & Company startade sin verksamhet i Uppsala 2014 i Uppsala Saluhall. Företaget grundades av en grupp kaffedrickande vänner som ville dela med sig av sin passion för kaffe till allmänheten. De ville erbjuda högkvalitativa kaffebönor och te på lösvikt samt choklad och konfektyr.

Arrenius & Company

Arrenius & Company och deras kaffe meny

Tidiga åren i Uppsala

Under de tidiga åren i Uppsala var Arrenius & Company en liten butik i Uppsala Saluhall med ett begränsat sortiment. Men tack vare deras höga kvalitet och stora passion för kaffe och te blev de snabbt populära bland lokalbefolkningen. Kunderna gillade också det personliga bemötandet och den avslappnade atmosfären i butiken.

Expansion och tillväxt

Under våren 2017 flyttade Arrenius & Company till en större lokal på Drottninggatan 6A i centrala Uppsala. Där kunde de erbjuda en ännu större variation av högkvalitativa kaffebönor, te på lösvikt, choklad och konfektyr. Butiken blev också en populär mötesplats för kaffedrickare och teälskare.

Idag är Arrenius & Company en av de mest populära kaffebutikerna i Uppsala. De har en stor och lojal kundkrets och fortsätter att erbjuda högkvalitativa produkter och en personlig service.

Publicera kommentar