×

C Izgara kolgrill i Årsta

C Izgara kolgrill i Årsta

Jag har besökt nu C Izgara kolgrill i Årsta då jag hade hört mycket gott om dem.

Det var inga svårigheter att hitta dit och vi provade maten både döner kebab med ris och lammracks med pommes. De hade salladsbuffe med den godaste bulgur och pastasalladen.

Jag verkligen älskade lammracksen mör och god verkligen färsk. Samt så saltade jag den lite extra då jag gillar salt på lamm. Döner kebaben var också supergod, men ett tips är att de borde hälla lite olja på köttet för då blir den saftigare. Den var perfekt i smaken, men kebab ska vara lite fetare.

Det var nog inte bara jag som älskade bulguren från C Izgara kolgrill i Årsta utan små fåglarna ville också hålla oss sällskap. Jag är en sann djurvän och lät dem äta lite av min mat.

Här ser vi lite bulgur i munnen på fågeln.

En stor fågel stod också och lurpassade på att få smaka en bit av maten.

Det fanns mycket plats ute att sitta på och det kändes bättre att sitta ute då musiken inomhus var lite för hög.

Detta är små kex med lokum i mitten som de säljer extra som man kan ta med sig hem.

Bästa salladsbuffén någonsin som ingick i alla maträtterna hos C Izgara kolgrill i Årsta.

Efter maten kunde man välja mellan dagcay och vanlig cay om man så ville. Dagcay innebär te från bergets topp.

 

Här har fåglarna kalas runt min mat.

Bröd ingick också i maten och den var så god så jag tog med mig resten av brödet och maten hem i en doggiebag.

Här ser ni döner kebab med ris som var supergod. Jag som verkligen älskar sivri paprika kunde inte äta denna då den var stark, Man önskade så klart att man fick välja mellan stark och söt paprika till maten. Fast allt kan man inte få som kund, men man kan ju alltid hoppas.

Lammracks får 10 av 10 möjliga poäng så god och sådär extra saftig och fet som jag bara älskar. Ska man äta lamm ska det också vara fett.

Publicera kommentar