Paesano Italiano med fullständiga rättigheter

Jag har besökt restaurang Paesano Italiano som har bl.a pizza, kötträtter och pastarätter.

Kommer man till ett ställe som är känd för sina pizzor så måste man naturligtvis prova en pizza det första man gör, eller hur? Så jag beställde den som de rekommenderade en Margarita trodde jag som brukar endast innehålla tomatsås och ost. Jag fick en pizza utan tomatsås fast med någon typ av skinka, pistagenötter och pistagesås.

Paesano Italiano
Paesano Italiano med pistagesås och pistagenötter som dekoration.

Visst var den god, men jag saknade tomatsåsen samt så kände jag att det var för mycket skinka på. Brödet dvs degen eller vad jag ska säga fick 10 poäng av 10. För att en pizza ska vara god så är själva degen och smaken på brödet det allra viktigaste. Nr 2 är ju tomatsåsen och här fanns ingen tomatsås.

Deras service var bra man kände sig verkligen välkommen och de var otroligt trevlig personal. Deras toaletter var också väldigt hygieniska för det är ett måste om en kund ska komma tillbaka. Finns andra ställen i Uppsala där toaletterna inte är hygieniska och då undviker jag att gå dit.

Denna vi besökte låg på Kungsgatan i Uppsala och jag bor i samma hus så för mig var det enkelt att komma och gå till Paesano Italiano med dess goda pizza och trevliga personal.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *