×

Den godaste korvstroganoff finns hos Cajsas Kök

Cajsa Johansson är grundaren av Cajsas kök som både är cateringfirma och har färdiga maträtter främst i Uppsala där hon själv bor.

Den godaste korvstroganoff finns hos Cajsas Kök

Finns det något godare är makaroner med köttbullar eller korvstroganoff?

Cajsa Johansson är grundaren av Cajsas kök som både är cateringfirma och har färdiga maträtter främst i Uppsala där hon själv bor.

Cajsa Johansson är grundaren av Cajsas kök som både är cateringfirma och har färdiga maträtter främst i Uppsala där hon själv bor. Hon är vacker, blond och en kvinna med elegans.

Det är också väldigt billigt och går fort att laga.

Jag jobbar vardag i Charkbutiken och kan allt om korv och ost. Vi har också en del marmelad för att även marmelad räknas som delikatess.

Gör så här för att laga en enkel maträtt som pasta eller makaroner med korvstroganoff
 1. Skär korven i strimlor eller lagom stora bitar. Skala och hacka löken i väldigt små delar eller hoppa över löken om någon är allergisk eller bara är känslig för den.
 2. Stek korv, lök och tomatpuré i smör- & rapsolja i en stor stekpanna tillsammans. Vänta tills att korvarna får färg och att löken är helt genomstekta.
 3. Tillsätt matlagningsgrädden och använd gärna salt och peppar. Helst ska du använda både grönpeppar och svartpeppar så klart.  Låt sedan hela sortimentet av livsmedel koka på svag värme 2-3 min.
 4. Servera korv Stroganoff med t. ex. ris , pasta, spagetti, makaroner eller potatismos och tomatklyftor.

Detta är en perfekt mat som du kan bjuda på för det är både billigt och mycket gott. Om du bjuder hem veganer så kan du skippa korven och bara lägga på ketchup för det äter veganerna. Du behöver inte köpa vegansk korv för någon som är vegan vill väl inte ha köttsmak tänker jag.

Är du känslig för stärkelse i makaroner och övrig pasta så är tipsen att skölja dem först i kall vatten innan du kokar dem. När du väl har kokat upp pastan se till att skölja i kallt vatten igen. När du sköljer dem i kallt vatten får de bättre tuggmotstånd och blir mycket godare. Tillsätt även smör och stek makaronerna så att de blir varma igen innan du servererar dem. En pasta märke jag gillar är Barilla och Kungsörnen de är fina produkter ska ni veta.

Vill du beställa och köpa kaffe online som är hovleverantör då har du Wendelins kaffe

Du kan också tjäna pengar till klassen om du vill. Du kan också tjäna pengar till laget genom att sälja möbler och förvaringsskåp i olika färger och modeller eller kaffe som är bra för hälsan genom Jerlegårdsbutik. Genom att köpa kaffe online kan du koppla av medans du säljer möbler. Samt det går även bra att tjäna pengar till föreningen om du jobbar iideellt med någon typ av sådan verksamhet.

Vilka företag kan man samarbete med om man vill tjäna pengar till klassen?

Att samarbeta med företag för att tjäna pengar till klassen kan vara en effektiv metod. Här är några företag och idéer som brukar fungera bra:

Företag och idéer

 1. Newbody: Säljer underkläder, strumpor och andra textilprodukter.
 2. Kakservice: Säljer kakor och godis i praktiska burkar.
 3. Ullmax: Säljer underställ och fritidskläder.
 4. Gröna Konsum och ICA: Säljer rabattkort eller deltar i butiksevent.
 5. Lokal Restaurang eller Café: Arrangera en kväll där en del av intäkterna går till klassen.
 6. Fiskbilen.se: Säljer fisk- och skaldjursprodukter.
 7. Gutz: Säljer sportkläder och strumpor.
 8. Sponsorhuset: Tjänar pengar genom att shoppa online via deras plattform.
 9. Loppis eller Bazar: Samarbeta med lokala företag för att få produkter till en marknad.
 10. Bingo- eller Quiz-kväll: Arrangera en kväll på en lokal pub eller café.
 11. Jerelgårdsbutik
 12. Wendelinskaffe.se
 13. Kristinaclaesson.se

Genom att kontakta dessa företag och arrangera försäljningar, event eller kampanjer kan ni samla in pengar till klassen på ett effektivt sätt.

Cajsas kök och Ofvandahls hovkonditori från 1878 är en klassiker i Uppsala. Om du vill starta en cateringfirma med pengar du vunnit på casinon snabba uttag:

Publicera kommentar