Den godaste korvstroganoff finns hos Cajsas Kök

Finns det något godare är makaroner med köttbullar eller korvstroganoff?

Det är också väldigt billigt och går fort att laga.

Jag jobbar vardag i Charkbutiken och kan allt om korv och ost. Vi har också en del marmelad för att även marmelad räknas som delikatess.

Gör så här för att laga en enkel maträtt som pasta eller makaroner med korvstroganoff
  1. Skär korven i strimlor eller lagom stora bitar. Skala och hacka löken i väldigt små delar eller hoppa över löken om någon är allergisk eller bara är känslig för den.
  2. Stek korv, lök och tomatpuré i smör- & rapsolja i en stor stekpanna tillsammans. Vänta tills att korvarna får färg och att löken är helt genomstekta.
  3. Tillsätt matlagningsgrädden och använd gärna salt och peppar. Helst ska du använda både grönpeppar och svartpeppar så klart.  Låt sedan hela sortimentet av livsmedel koka på svag värme 2-3 min.
  4. Servera korv Stroganoff med t. ex. ris , pasta, spagetti, makaroner eller potatismos och tomatklyftor.

Detta är en perfekt mat som du kan bjuda på för det är både billigt och mycket gott. Om du bjuder hem veganer så kan du skippa korven och bara lägga på ketchup för det äter veganerna. Du behöver inte köpa vegansk korv för någon som är vegan vill väl inte ha köttsmak tänker jag.

Är du känslig för stärkelse i makaroner och övrig pasta så är tipsen att skölja dem först i kall vatten innan du kokar dem. När du väl har kokat upp pastan se till att skölja i kallt vatten igen. När du sköljer dem i kallt vatten får de bättre tuggmotstånd och blir mycket godare. Tillsätt även smör och stek makaronerna så att de blir varma igen innan du servererar dem. En pasta märke jag gillar är Barilla och Kungsörnen de är fina produkter ska ni veta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *