Amida kolgrill i Södermalm godaste kebaben någonsin

Jag har under mina år provat massor av olika döner kebab ställen.

Namnet döner betyder att den vrider runt dvs vrider runt någon typ av eld för att grillas. Därför heter denna typ av kebab för döner kebab. Jag har provat massor av olika ställen som har varit goda självklart. Fast denna som de serverar på Amida kolgrill är något utöver det vanliga. Av  10 poäng får den högsta poängen just för hur mört köttet var dvs kebaben.

Många gånger brukar kebab vara som gummi och har nästan ingenting med köttsmak att göra.

Nedan ser ni bild på köfte så kebaben jag talar om finns ej bild på. Det man hade önskat var hederlig pizzabröd till för nedan bröd köper man färdigt och den är lite sötad. Jag gillar bäst pizzabröd till alla maträtter nämligen

 

Ett svar på ”Amida kolgrill i Södermalm godaste kebaben någonsin”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *